FRI FRAGT PÅ SMYKKE-BESTILLINGER OVER 400KR

Min smukke nye folder

💕💕 WAU! Se lige hvad posten havde med til mig 🤩🤩🤩 Min smukke nye folder. Er den ikke bare fin?
Lavet af den super dygtige grafiker Louise Thisgaard Sieker 🥰🙏
Den skal selvfølgelig med på messe i weekenden, så gæsterne kan få den med hjem og læse lidt om Ommersmykker 😊🧐📖
Derudover skal den sendes til nogle gode steder, som kan sælge mine øreringe. I den perfekte verden er det et sted, hvor ord som bæredygtighed og upcycling vinder genlyd. Et sted hvor kvinder handler, når de ønsker noget UNIKT - og ikke bare de mærker, som de også kan købe i alle de andre butikker. Det kan være tøjbutikker, caféer, gårdbutikker, museer eller den-der-lille-sjove-butik...
Kender du lige sådan et sted??? Så giv mig MEGET GERNE besked, så jeg kan kontakte dem, og de kan lære Ommersmykker at kende. Tak 🥰🙏🙏🙏