FRI FRAGT PÅ SMYKKE-BESTILLINGER OVER 400KR

Ommersmykker laver scenesmykker

Du er hermed inviteret bag scenetæppet og faktisk helt om i værkstedet, hvor Ommersmykker har skabt unikke scene-smykker til den skønne operasangerinde Frederikke Kampmann
Billederne begynder faktisk i Frederikkes have i april, hvor jeg er blevet inviteret til at komme og vise lidt øreringe frem.
Det viser sig, at midt i al den pomp og pragt, som opera er, står her en miljøbevidst kvinde og mor. Frederikke er nysgerrig efter, om hun kan få elegante og overdådige smykker, der samtidig er bæredygtige. Vi sidder i hendes hyggelige drivhus og udveksler idéer, og til sidst bliver vi enige om at give det et forsøg.
Fra mit værksted sender jeg Frederikke mange billeder, så vi kan følges ad i processen. Frederikkes smykker skal kunne ses fra selv de bageste rækker af publikum, så der skal masser af 'bling' til. Det er en skøn udfordring for mig!
De sidste billeder er fra Frederikkes profil, hvor smykkerne er i sit rette element - på smukke dygtige Frederikke, som skal til at optræde. Det gør mig helt utroligt glad og stolt at se mine kreationer tilføje et ekstra glimt til Frederikkes fantastiske rene og klare klang 🌟🌟
Jeg glæder mig allerede til at vise dig historien bag det næste sæt...