FRI FRAGT PÅ SMYKKE-BESTILLINGER OVER 400KR

Ommersmykker på Gram Slot

❤ Gram Slot ❤
- ny forhandler af Ommersmykker 🥰
Jeg er simpelthen så glad og stolt af at præsentere dig for min nyeste samarbejdspartner.
Med et stærkt værdifællesskab indenfor økologi og bæredygtighed giver det fuldstændig mening, at du nu kan finde bæredygtige, upcyclede øreringe fra Ommersmykker i gårdbutikken på Gram Slot.
Med tydelig skrift stod der ❤ Gram Slot ❤ i min kalender i går. Selvom der egentlig ikke var nogen som helst risiko for, at jeg ville glemme det 🥰
Det var en skøn tur derned i høj sol ☀️ og med maven fuld af sommerfugle 🦋
Jeg blev mødt af søde Ida Davidsen, som heldigvis også var super begejstret for mine øreringe 😍 Så vi fandt en fin plads på en vintønde i gårdbutikken, hvor mit stativ af drivtømmer nu står med glitrende bæredygtige Ommer-øreringe 🌟
Det føles da helt fantastisk at have så stærk en profil som Gram Slot som min samarbejdspartner. Både fordi det er et SLOT 🏰🤩 og ikke mindst fordi de har så utroligt tiltalende værdier omkring økologi og bæredygtighed, som ligger så godt i tråd med Ommersmykkers. Og som gammel faglært økologisk landmand føles det da bare helt rigtigt 👍
Så hvis du endnu ikke har været på Gram Slot - så gør det nu! 😄😘