FRI FRAGT PÅ SMYKKE-BESTILLINGER OVER 400KR

Handelsbetingelser

PRISER
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. 

BETALING
De mulige betalingsmåder er Visa, MasterCard, Maestro, Google Pay, Shop Pay og Apple Pay. Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. 

Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse.

LEVERING.

Vi sender som udgangspunkt kun til Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland). Men hvis du har brug for fragt til andet sted, så kontakt os, så finder vi en fragtpris, du kan beslutte ud fra.

Ommer bestræber sig på at alle ordrer sendes senest den efterfølgende dag.
I forbindelse med udsalg og ferieperioder, kan der påregnes længere leveringstid.

Private forsendelser sendes med PostNord. 
Ommer kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.

FORTRYDELSESRET / RETURNERING AF VARER
Ommer tilbyder 14 dages returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

Alle julegaver kan byttes 14 dage efter jul.  

Varen byttes kun hvis varen er ubrugt. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt. Såfremt varen er værdiforringet, dvs. man har gået med smykket eller på anden måde beskadiget det, så fratrækkes et renoveringstillæg i returbeløbet –tillægget vurderes udfra den enkelte sag.

Vedlæg venligst ordrebekræftelsen, som du har fået sendt på mail. 

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til Ommer skal være forsvarligt indpakket.

Ommer anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Ommer. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

OBS: vi tager ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Der vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris. 

Ønsker du at bytte en vare til en anden, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede vare ikke i mellemtiden er udsolgt.

Vigtigt: Husk at vedlægge original kvittering. 

Varen sendes til:

Ommer, Bakkelyparken 39, 7100 Vejle.

REKLAMATIONSRET

2 års Reklamationsret i henhold til købeloven.

Reklamationsretten dækker over fejl og mangler som var tilstede, da købet blev foretaget. Den dækker ikke fejl som følge af slid eller hårdhændet brug af smykkerne.

Kontakt venligst Ommer, inden du sender varen retur, og send et billede af varen samt en kopi af din kvittering.

Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af Ommer. Inden du returnerer varen, kontakt da venligst Ommer på telefon: +45 61692967, eller mail webshop@ommerdesign.dk.

Varen sendes til:

Ommer, Bakkelyparken 39, 7100 Vejle.