FRI FRAGT PÅ SMYKKE-BESTILLINGER OVER 400KR

OM OMMER

OMMER - Design med omtanke

Hos OMMER skaber vi bæredygtige smykker og unikt boliginteriør ud af upcyclede materialer. Vores mission er at forskønne verden samtidig med, at vi passer på den. Vi upcycler nogle af alle de smukke materialer, der allerede er sat i verden og giver dem nyt liv i vores designs. Grundpillerne for OMMER er derfor bæredygtighed, smukt design og godt håndværk.

Jeg hedder Lena, og jeg er hjertet, hovedet og hænderne bag OMMER Design. Ideen til OMMER opstod, fordi jeg elsker smykker og jeg elsker genbrug! Dertil har jeg en kreativ åre, som er meningsfuld for mig at forbinde med denne begejstring. Jeg designer og skaber OMMER øreringe med enorm begejstring, og jeg lægger kærlighed og kræfter i hvert enkelt smykke. Siden jeg stiftede OMMER, har jeg fundet en kærlighed til drivtømmer. 
Som udemenneske og tidligere økologisk landmand har jeg opbygget et tæt forhold til naturen. Jeg bliver inspireret af natur, hvilket har ført mig til en stadig voksende kærlighed til drivtømmer. Jeg nyder at arbejde med træet og lade mig inspirere af de former, naturen har givet det. Denne passion har udviklet sig til OMMER Wood, som er en voksende del af virksomheden.
Mit forhold til naturen betyder også, at jeg føler et stort ansvar for at passe på den. Derfor er det centralt for mig, at min virksomhed har en klima-og miljømæssigt ansvarlig produktion. Derfor er OMMER ’Design med omtanke’ <3
Når du køber produkter fra OMMER, bidrager du altså til at:
-Upcycle materialer, der stadig er lige så fine som nye
-Mindske den globale mængde affald
-Mindske det globale ressourceforbrug
-Handle ansvarligt i forhold til miljøet
-Mindske det globale klimaaftryk ved at genanvende metaller
-Støtte genbrugscentre og dermed de sociale organisationer bag

Ommersmykker er stolt af at bidrage til FN's verdensmål nr 6, 10, 12, 14 og 15