FRI FRAGT PÅ SMYKKE-BESTILLINGER OVER 400KR

UPCYCLING WORKSHOP

Har du lyst til at upcycle dine gamle smykker?
Måske har du arvestykker liggende med masser sjæl og historie, men ikke lige din stil. Eller nogle der bare trænger til et nyt pift? 

Workshoppen er en hyggelig, kreativ oplevelse, hvor du har smukke minder med hjem fra dagen. Perfekt til fx en rolig polterabend, familie-arrangementer, mødregrupper o.lign.

Ved Ommersmykkers workshop bliver du inspireret og lærer forskellige grundteknikker til at upcycle gamle smykker til fx nye øreringe. På workshoppen bruger vi tænger og forskellige typer wire. Der er IKKE tale om guldsmedearbejde med ild. Du lærer at lave øjer, snoninger og at hægte flere perler sammen, så du kan lave dine egne øreringe. Du får desuden guiding i design-processen.

Dyk ned i gemmerne og medbring selv dine gamle perlekæder af alle slags, små vedhæng og kæder. Du får udleveret en basispakke, hvor du kan lave 2 par øreringe. Basispakken er inkl. i prisen. Derudover kan der tilkøbes materialer på dagen.

Det siger deltagerne...

BASIS WORKSHOP på 3 timer for op til 10 deltagere. Incl. materialer til to par øreringe pr deltager. Deltagerne medbringer selv gamle perlekæder, små vedhæng og tynde kæder fra gemmerne. Jeg medbringer tænger, alle de nødvendige små dimser samt masser af supplerende perler. 
PRIS: 2500kr+moms + kørselstillæg over 20km til statens takst. 

Hvis du har konkrete forespørgsler på workshops, så kontakt venligst Ommer direkte på webshop@ommerdesign.dk.

Max antal deltagere 10 personer.
Anbefales til personer over 10 år.